Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Barakah Meets Barakah

Film, 2016, 88 minuten
Barakah Meets Barakah
Een rustige ambtenaar en een rijke videoblogger proberen een modern stel te vormen, maar dat is niet gemakkelijk met de strenge, sociale conventies in Saudi-Arabië.
Deze film is Romantisch

Barakah Meets Barakah op Moviemeter

Barakah en Bibi willen samen zijn. Maar ze leven in Saoedi-Arabië en dit is niet zo gemakkelijk, omdat het voor mannen en vrouwen niet toegestaan is om publiekelijk samen te verschijnen. Barakah is een ordehandhaver die in de stad woont uit de middenklasse. Bibi is de mooie geadopteerde dochter van een rijk echtpaar en het gezicht van de boetiek van haar adoptiemoeder. Maar Barakah en Bibi doen er alles aan om elkaar te kunnen zien.

Barakah Meets Barakah op IMDB

A guy from the middle class, meets a girl from A wealthy family, and they start a romance in a country that frowns upon it.

Acteurs in Barakah Meets Barakah

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Saoedi-Arabië)
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Barakah Meets Barakah

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fun Size
Als de pittige tiener Wren haar vreemde broertje kwijtraakt tijdens Halloween, gaat ze samen met haar beste vrienden op pad om hem te vinden tijdens een doldwaze nacht.
The Last Tycoon
Dit drama vertelt het verhaal van Monroe Stahr, een studiobaas uit de jaren 30 die koste wat kost succesvol wilde zijn, maar eigenlijk verlangde naar een verloren liefde.
Up in Smoke
Aan deze film is niets normaal. Maar het is hoe dan ook een trip: Cheech en Chong maken hun filmdebuut in deze onstuimige rock ‘n’ roll-comedy.
Anna Karenina
In de 19e eeuw begint een knappe, maar getrouwde Russische aristocrate een verboden liefdesrelatie met de welgestelde graaf Vronski.
Vanity Fair
Een arme jonge vrouw gebruikt haar verstand en haar uiterlijk om hogerop te komen in het Londen van 1820, waar een oudere edelman en zijn zoon om haar liefde strijden.