Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Barbecue

Documentaire, 2017, 101 minuten
Barbecue
Culturele nuances en interessante technieken geven smaak aan dit wereldwijde eerbetoon aan koken, traditie en gemeenschapsgevoel.
De documentaire Barbecue is uitgebracht in 2017 en duurt 101 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Barbecue is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Barbecue op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Middels een symfonie van vlees en vuur toont Barbecue hoe een alledaags ritueel wordt gedeeld door culturen over de hele wereld als een manier om gemeenschap, vriendschap en traditie te vieren. De film wordt verteld in dertien talen van Texas tot aan de Syrische grens, van 'Shisa nyama' naar 'Lechon'. Een barbecue brengt mensen samen en is een pad naar verlossing.

Barbecue op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A symphony of meat and fire, Barbecue shows us how an everyday ritual is shared by cultures around the world, as a way to celebrate community, friendship, and tradition. A film told in 13 languages, from Texas to the Syrian border, from 'Shisanyama' to 'Lechon', Barbecue is a film about the simple truths in life that bring people together, and how barbecue is a path to salvation.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Barbecue

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Stars and Stripes
Waarom hebben haviken, herten en wilde zwijnen vlekken en strepen als ze jonger zijn? Observeer van dichtbij hoe dieren lichaamsmarkeringen gebruiken om te overleven.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.