Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Barbecue

Documentaire, 2017, 101 minuten
Barbecue
Culturele nuances en interessante technieken geven smaak aan dit wereldwijde eerbetoon aan koken, traditie en gemeenschapsgevoel.
De documentaire Barbecue is uitgebracht in 2017 en duurt 101 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Barbecue is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Barbecue op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Middels een symfonie van vlees en vuur toont Barbecue hoe een alledaags ritueel wordt gedeeld door culturen over de hele wereld als een manier om gemeenschap, vriendschap en traditie te vieren. De film wordt verteld in dertien talen van Texas tot aan de Syrische grens, van 'Shisa nyama' naar 'Lechon'. Een barbecue brengt mensen samen en is een pad naar verlossing.

Barbecue op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A symphony of meat and fire, Barbecue shows us how an everyday ritual is shared by cultures around the world, as a way to celebrate community, friendship, and tradition. A film told in 13 languages, from Texas to the Syrian border, from 'Shisanyama' to 'Lechon', Barbecue is a film about the simple truths in life that bring people together, and how barbecue is a path to salvation.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Barbecue

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
The Billionaire, The Butler, and the Boyfriend
Hoe groeide een conflict tussen 's werelds rijkste vrouw en haar dochter uit tot een nationaal schandaal? Deze meeslepende docuserie vertelt het hele verhaal.
Robbie Williams
Na een recordbrekende solocarrière van 25 jaar blikt Robbie terug op zijn verleden en een leven in de schijnwerpers.
Cyberbunker: The Criminal Underworld
Deze documentaire onthult hoe hackers zich in de donkerste hoeken van het internet begaven vanuit een bunker uit de Koude Oorlog in een rustig Duits toeristenstadje.
Sly
Sly
Hij vond zijn toevlucht in film toen hij wilde ontsnappen aan een moeilijke kindertijd. Van underdog tot Hollywoodlegende: Sylvester Stallone vertelt in deze docu zijn verhaal.