Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Barbecue

Documentaire, 2017, 101 minuten
Barbecue
Culturele nuances en interessante technieken geven smaak aan dit wereldwijde eerbetoon aan koken, traditie en gemeenschapsgevoel.
De documentaire Barbecue is uitgebracht in 2017 en duurt 101 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Barbecue is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Barbecue op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Middels een symfonie van vlees en vuur toont Barbecue hoe een alledaags ritueel wordt gedeeld door culturen over de hele wereld als een manier om gemeenschap, vriendschap en traditie te vieren. De film wordt verteld in dertien talen van Texas tot aan de Syrische grens, van 'Shisa nyama' naar 'Lechon'. Een barbecue brengt mensen samen en is een pad naar verlossing.

Barbecue op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A symphony of meat and fire, Barbecue shows us how an everyday ritual is shared by cultures around the world, as a way to celebrate community, friendship, and tradition. A film told in 13 languages, from Texas to the Syrian border, from 'Shisanyama' to 'Lechon', Barbecue is a film about the simple truths in life that bring people together, and how barbecue is a path to salvation.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Barbecue

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.