Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Barbra: The Music ... The Mem'ries ... The Magic!

Film, 2017, 108 minuten
Barbra: The Music ... The Mem'ries ... The Magic!
De iconische zangeres Barbra Streisand eindigt haar tournee langs 13 steden in Miami met prachtige ballades, Broadway-klassiekers en achter-de-schermenverhalen.
De film Barbra: The Music ... The Mem'ries ... The Magic! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 108 minuten. Streisand heeft meer dan tien nummer 1-albums. Ook won ze als een van de weinigen een Emmy, Grammy, Oscar en Tony. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Barbra: The Music ... The Mem'ries ... The Magic! is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Barbra: The Music ... The Mem'ries ... The Magic! op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Barbra Streisand's film concert event finds the legend joined by a roster of special guests, as she takes audiences on a journey of her life's work, like a stroll down mem'ry lane with a good friend.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Barbra: The Music ... The Mem'ries ... The Magic!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Shania Twain: Not Just a Girl
Van nieuwkomer in Nashville tot internationaal icoon: in deze documentaire verlegt Shania Twain de grenzen van muziekgenres te midden van overwinningen en tegenslagen.
Soul II Soul
In de Londense Metropolis Studios speelt het Britse R&B-collectief Soul II Soul enkele van hun grote hits, waaronder de topper 'Back to Life'.
Welcome to the Machine
Deze documentaire volgt een beginnende band die succesvol probeert te worden door zich aan de '12 geboden' van de muziekbranche te houden.
Take Me High
Een bankier verhuist voor zijn werk naar Birmingham en wordt verliefd op de eigenares van een restaurant in moeilijkheden. Samen zetten ze een nieuwe zaak op.
The Song
Wanneer een liedje dat hij voor zijn nieuwe vrouw heeft geschreven een onverwachte hit wordt, belandt een worstelende singer-songwriter in een wereld vol glamour en verleidingen.