Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bareilly Ki Barfi

Film, 2017, 110 minuten
Bareilly Ki Barfi
Bohemienne Bitti wordt verliefd op de auteur van haar favoriete boek en probeert met de hulp van een lokale drukkerij haar nieuwe liefde te vinden.
De film Bareilly Ki Barfi is uitgebracht in 2017 en duurt 110 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bareilly Ki Barfi op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Set in the small-town of Bareilly, Bitti is a free-spirited young girl who lives life on her own terms and refuses to be pressured into getting married. Her life takes a shift when she meets Chirag Dubey and Pritam Vidrohi.

Trailer

Acteurs in Bareilly Ki Barfi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Nederlands

Meer zoals Bareilly Ki Barfi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.