Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Barry

Film, 2016, 104 minuten
Barry
Te midden van rassengeschillen en cultuurverschillen moet de jonge student Barack Obama in New York zijn eigen identiteit zien te vinden.
De film Barry is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Barry op Moviemeter

Score: 2,64 van de 5

1981. De twintigjarige Barry (Devon Terrell) komt aan in New York City waar de competentiestrijd doordringt in alle milieus; van basketball veldjes tot op de universiteitscampus waar hij met de politie in aanraking komt tijdens de eerste nacht. Hij begint een blanke vrouw te daten uit zijn klas bij de studie politicologie op Columbia University. Hij bezoekt een feest bij een sociale huurwoning complex in Harlem. Met zijn afkomst - een Keniaanse vader en zijn in Kansas geboren moeder - zou Barry in staat moeten zijn in te passen tussen de raciaal bepaalde kampen. In plaats daarvan voelt hij zich nergens thuis.

Barry op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Barry is a movie starring Devon Terrell, Anya Taylor-Joy, and Jason Mitchell. A look into the early life of U.S. President Barack Obama.

Acteurs in Barry

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Barry

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.
Angel Falls Christmas
Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.
A Man of Action
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.
Colette
Een man verhuist zijn vrouw naar magisch Parijs, waar ze zijn broodschrijver wordt. Ze vecht er, gesterkt door succes, voor haar identiteit als schrijver en vrijdenker.
The Longshots
Als een meisje van 11 de eerste vrouwelijke quarterback in het Pop Warner-toernooi wordt, vragen mensen zich af wat dit moet worden. Totdat de overwinning nabij is.