Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Barry

Film, 2016, 104 minuten
Barry
Te midden van rassengeschillen en cultuurverschillen moet de jonge student Barack Obama in New York zijn eigen identiteit zien te vinden.
De film Barry is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Barry op Moviemeter

Score: 2,64 van de 5

1981. De twintigjarige Barry (Devon Terrell) komt aan in New York City waar de competentiestrijd doordringt in alle milieus; van basketball veldjes tot op de universiteitscampus waar hij met de politie in aanraking komt tijdens de eerste nacht. Hij begint een blanke vrouw te daten uit zijn klas bij de studie politicologie op Columbia University. Hij bezoekt een feest bij een sociale huurwoning complex in Harlem. Met zijn afkomst - een Keniaanse vader en zijn in Kansas geboren moeder - zou Barry in staat moeten zijn in te passen tussen de raciaal bepaalde kampen. In plaats daarvan voelt hij zich nergens thuis.

Barry op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Barry is a movie starring Devon Terrell, Anya Taylor-Joy, and Jason Mitchell. A look into the early life of U.S. President Barack Obama.

Acteurs in Barry

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Barry

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.