Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Barry

Film, 2016, 104 minuten
Barry
Te midden van rassengeschillen en cultuurverschillen moet de jonge student Barack Obama in New York zijn eigen identiteit zien te vinden.
De film Barry is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Barry op Moviemeter

Score: 2,64 van de 5

1981. De twintigjarige Barry (Devon Terrell) komt aan in New York City waar de competentiestrijd doordringt in alle milieus; van basketball veldjes tot op de universiteitscampus waar hij met de politie in aanraking komt tijdens de eerste nacht. Hij begint een blanke vrouw te daten uit zijn klas bij de studie politicologie op Columbia University. Hij bezoekt een feest bij een sociale huurwoning complex in Harlem. Met zijn afkomst - een Keniaanse vader en zijn in Kansas geboren moeder - zou Barry in staat moeten zijn in te passen tussen de raciaal bepaalde kampen. In plaats daarvan voelt hij zich nergens thuis.

Barry op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Barry is a movie starring Devon Terrell, Anya Taylor-Joy, and Jason Mitchell. A look into the early life of U.S. President Barack Obama.

Acteurs in Barry

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Barry

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.