Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Basketball or Nothing

Tv-serie, 2019
Basketball or Nothing
De leden van het basketbalteam van Chinle High uit Navajo Nation in Arizona willen kampioen worden zodat hun geïsoleerde gemeenschap iets heeft om trots op te zijn.
De tv-serie Basketball or Nothing is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden. Basketball or Nothing is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Basketball or Nothing op IMDB

the lives of the Chinle High School boys' basketball team based on the Navajo Nation reservation in Arizona.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Basketball or Nothing

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.