Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Basketball or Nothing

Tv-serie, 2019
Basketball or Nothing
De leden van het basketbalteam van Chinle High uit Navajo Nation in Arizona willen kampioen worden zodat hun geïsoleerde gemeenschap iets heeft om trots op te zijn.
De tv-serie Basketball or Nothing is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden.Basketball or Nothing is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Basketball or Nothing op IMDB

the lives of the Chinle High School boys' basketball team based on the Navajo Nation reservation in Arizona.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Basketball or Nothing

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Love Never Lies: Poland
In deze realityserie testen zes koppels hun vertrouwen in elkaar via een leugendetector met oogscan. Bedrog kost geld, maar de waarheid wordt beloond.
Physical: 100
Honderd deelnemers in topconditie nemen het tegen elkaar op in een reeks slopende uitdagingen om de eer - en de geldprijs - als laatste in de wacht te slepen.