Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

BASTARD‼ -Heavy Metal, Dark Fantasy-

Bastard? -Heavy Metal, Dark Fantasy-
Tv-serie, 2022
BASTARD‼ -Heavy Metal, Dark Fantasy-
Als kwade machten dreigen om Anthrasax, god van de vernietiging, weer tot leven te wekken, vraagt het koninkrijk Meta-llicana een wispelturige duistere tovenaar om hulp.
De tv-serie BASTARD‼ -Heavy Metal, Dark Fantasy- is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Duister, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in BASTARD‼ -Heavy Metal, Dark Fantasy-

Meer zoals BASTARD‼ -Heavy Metal, Dark Fantasy-

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.
Drifting Home
Tijdens een noodlottige zomer moet een groep basisschoolkinderen in een op drift geraakt, verlaten flatgebouw bij zichzelf te rade gaan om de ​weg terug naar huis te vinden.
Cyberpunk: Edgerunners
In een corrupte toekomst vol cybernetische implantaten wil een getalenteerde, maar roekeloze straatjongen een vogelvrij verklaarde huurling worden: een edgerunner.
Bee and PuppyCat
Op een betoverend magisch eiland beleven de impulsieve Bee en haar pluizige vriend vele avonturen terwijl ze voor een intergalactisch uitzendbureau werken.