Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bates Motel

Tv-serie, 2017, 1.231.309 beoordelingen
Bates Motel
Na de dood van zijn vader opent Norman Bates met zijn moeder een hotel. Maar door zijn onstabiele geest begeven ze zich al snel op een donker en gewelddadig pad.
De tv-serie Bates Motel is uitgebracht in 2017. Vera Farmiga kreeg een Emmy-nominatie voor haar huiveringwekkende rol in deze prequel van Hitchcock's Psycho. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Eng, Spannend, Duister, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bates Motel op Moviemeter

Score: 1 van de 5

Een geestelijk gestoorde man, die die samen met wijlen Norman Bates in het staatsgekkenhuis zat, erft het legendarische Bates Motel na de dood van Norman en probeert er een respectabel bedrijf van te maken.

Bates Motel op IMDB

Score: 8 van de 10

"Bates Motel" is a contemporary prequel to the genre-defining film "Psycho," and gives a portrayal of how Norman Bates' (Freddie Highmore) psyche unravels through his teenage years. Fans ...

Acteurs in Bates Motel

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Bates Motel

Weeds

Weeds

(2012)

White Collar

White Collar

(2014)

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Fargo

Fargo

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sex Education
Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
Bad Blood
Dit grootse, waargebeurde misdaaddrama volgt de leden van de familie Rizzuto, die met hun handlangers decennialang regeerden over de georganiseerde misdaad in Montreal.
The Kominsky Method
Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
Knightfall
Vijftien jaar nadat de kruistochten op een nederlaag uitliepen, wordt een ervaren ridder meester van de Parijse tempel van zijn orde en ontdekt hij een schokkend geheim.
Narcos: Mexico
Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.