Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Batman Ninja

Film, 2018, 85 minuten
Batman Ninja
Batman, in een nieuwe versie van Japanse kunstenaars, neemt het op tegen zijn vijanden in het feodale Japan wanneer ze met de defecte Quake Engine teruggaan in de tijd.
De film Batman Ninja is uitgebracht in 2018 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Anime-film, Gebaseerd op een strip, Actie, Tijdreizen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Batman Ninja op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Batman, along with a number of his allies and adversaries, finds himself transplanted from modern Gotham City to feudal Japan.

Trailer

Acteurs in Batman Ninja

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Japans [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Japans;Frans

Meer zoals Batman Ninja

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ghosts of Sugar Land
Een aantal Amerikaanse moslims in Texas zijn geschokt dat hun vriend extremistisch wordt. Ze kijken terug op hun vriendschap en delen theorieën over zijn geloof.
Park Na-rae: Glamour Warning
Korea’s geliefde comedian en favoriete grote-zusfiguur praat over seks, relaties en het celebrityleven. Ze is brutaler en schunniger dan ooit.
THE UNLISTED
Wanneer de tweelingbroers Dru en Kal een geheim complot ontdekken om kinderen te volgen en te beheersen, proberen ze dit samen met weggelopen rebellen te stoppen.
The Game Changers
Via gesprekken met wetenschappers en topsporters onderzoekt een UFC-vechter de misvattingen over het eten van vlees voor kracht en de voordelen van een plantaardig dieet.
League of Legends Origins
Fans, experts en de makers van Riot Games vertellen over de opkomst van het gamebedrijf, van gratis demo tot wereldwijde gigant.