Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Batman Ninja

Film, 2018, 85 minuten
Batman Ninja
Batman, in een nieuwe versie van Japanse kunstenaars, neemt het op tegen zijn vijanden in het feodale Japan wanneer ze met de defecte Quake Engine teruggaan in de tijd.
De film Batman Ninja is uitgebracht in 2018 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Anime-film, Gebaseerd op een strip, Actie, Tijdreizen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Batman Ninja op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Batman, along with a number of his allies and adversaries, finds himself transplanted from modern Gotham City to feudal Japan.

Trailer

Acteurs in Batman Ninja

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Japans [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Japans;Frans

Meer zoals Batman Ninja

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.