Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Batman Ninja

Film, 2018, 85 minuten
Batman Ninja
Batman, in een nieuwe versie van Japanse kunstenaars, neemt het op tegen zijn vijanden in het feodale Japan wanneer ze met de defecte Quake Engine teruggaan in de tijd.
De film Batman Ninja is uitgebracht in 2018 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Anime-film, Gebaseerd op een strip, Actie, Tijdreizen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Batman Ninja op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Batman, along with a number of his allies and adversaries, finds himself transplanted from modern Gotham City to feudal Japan.

Trailer

Acteurs in Batman Ninja

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Japans [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Japans;Frans

Meer zoals Batman Ninja

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
Super Deluxe
Seks, stigma en spiritualiteit komen samen in deze aparte verhalen over een angstige puber, een ontrouwe echtgenote en een transseksuele vrouw die in haar verleden duikt.
Designated Survivor: 60 Days
Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.
Extreme Engagement
Een verloofd stel reist een jaar lang de wereld rond om huwelijksgewoontes van andere culturen te bekijken. Brengt deze reis hen dichter bij elkaar of juist niet?
True Tunes
True en haar vrienden zorgen voor lekkere, maffe beats in moderne muziekvideo's op de melodieën van klassieke kinderliedjes.