Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Battle: Los Angeles

World Invasion: Battle Los Angeles
Film, 2011, 116 minuten, 1.221.285 beoordelingen
Battle: Los Angeles
Onder leiding van hun bekwame sergeant beschermt een peloton dappere mariniers de mensheid tegen bijzonder gevaarlijke buitenaardse wezens.
De film Battle: Los Angeles is uitgebracht in 2011 en duurt 116 minuten. De stoere helden van deze militaire sciencefictionfilm werden getraind door mariniers die ook in de film verschenen. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Battle: Los Angeles op Moviemeter

Al jaren worden er over de hele wereld ufo’s waargenomen en gedocumenteerd: Buenos Aires, Seoul, Frankrijk, Duitsland, China. Maar in 2011 worden die vage waarnemingen keiharde werkelijkheid wanneer de aarde wordt aangevallen door onbekende krachten. Terwijl overal ter wereld grote steden worden verwoest, houdt alleen Los Angeles nog stand in een strijd die nooit voor mogelijk werd gehouden. Een sergeant van de Marine (Aaron Eckhart) en zijn nieuwe peloton moeten een halt zien toe te roepen aan een vijand die alles overtreft waar ze ooit tegen hebben gestreden.

Battle: Los Angeles op IMDB

Score: 6 van de 10

A squadron of U.S. Marines becomes the last line of defense against a global invasion.

Acteurs in Battle: Los Angeles

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Battle: Los Angeles

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.
Fast & Feel Love
Een kampioen bekers stapelen vecht voor zijn verwaarloosde liefdesleven terwijl hij zijn titel van snelste stapelaar ter wereld verdedigt.
Teenage Mutant Ninja Turtles
Als New York in handen valt van de slinkse crimineel Shredder, kruipen vier onwaarschijnlijke misdaadbestrijders uit hun schuilplaats in de riool om de stad te redden.
The Boondock Saints II: All Saints Day
Twee vigilante broers worden onterecht beschuldigd van de moord op een priester. Ze moeten hun Ierse schapenboerderij verlaten om in Boston te vechten voor gerechtigheid.
Singham
Een politie-inspecteur pleegt zelfmoord nadat een gangster hem heeft beschuldigd van corruptie, maar deze wordt al snel achternagezeten door politieman Bajirao Singham.