Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Battle

Film, 2018, 97 minuten
Battle
Als de vader van Amalie failliet gaat, stort de wereld van de jonge danseres in. De ontmoeting met hiphopdanser Mikael geeft haar een nieuwe impuls.
De film Battle is uitgebracht in 2018 en duurt 97 minuten. Lisa Teige (Eva in de Noorse tienerdramaserie 'Skam') leidt de cast van deze Scandinavische dansfilm. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Battle op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Amalie works hard to fit in to a world where having it all is what matters - looks, money and dancing skills. Then she meets Michael, the street-dancer, who is different from any other person she has met.

Acteurs in Battle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Noors - Audiodescriptie;Turks;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Noors [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Duits;Noors

Meer zoals Battle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.