Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Battle

Film, 2018, 97 minuten
Battle
Als de vader van Amalie failliet gaat, stort de wereld van de jonge danseres in. De ontmoeting met hiphopdanser Mikael geeft haar een nieuwe impuls.
De film Battle is uitgebracht in 2018 en duurt 97 minuten. Lisa Teige (Eva in de Noorse tienerdramaserie 'Skam') leidt de cast van deze Scandinavische dansfilm. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Battle op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Amalie works hard to fit in to a world where having it all is what matters - looks, money and dancing skills. Then she meets Michael, the street-dancer, who is different from any other person she has met.

Acteurs in Battle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Noors - Audiodescriptie;Turks;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Noors [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Duits;Noors

Meer zoals Battle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.