Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Battleship

Film, 2012, 131 minuten, 679.065 beoordelingen
Battleship
Dit zee-avontuur is de verfilming van het klassieke gezelschapsspel Zeeslag waarin de aarde verdedigd moet worden tegen een mysterieuze vijandelijke vloot.
De film Battleship is uitgebracht in 2012 en duurt 131 minuten. Liam Neeson neemt het voortouw in dit 'special effects'-spektakel dat gebaseerd is op het gezelschapsspel Zeeslag. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Battleship op Moviemeter

Score: 2,85 van de 5

In Battleship zien we hoe de vloot van de marine het moet opnemen tegen buitenaardse wezens die het op de aardse watervoorraad voorzien hebben. Opgesloten in een buitenaards krachtveld van meer dan 480 kilometer, moeten 5 wereldse schepen en 5 buitenaardse schepen het zonder enige vorm van communicatie tegen elkaar opnemen in een strijd voor het leven - het lot van de wereld staat op het spel. Er wordt gevochten als David en Goliath - is inventiviteit, strategie en ouderwetse spierkracht genoeg om de buitenaardse wezens te verslaan?

Battleship op IMDB

Score: 6 van de 10

A fleet of ships is forced to do battle with an armada of unknown origins in order to discover and thwart their destructive goals.

Acteurs in Battleship

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Battleship

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Captains Courageous
De verwende Harvey Cheyne jr. leert een harde les wanneer hij wordt opgepikt door een vissersschuit nadat hij van de boot is gevallen die hem naar school zou brengen.
MeesterSpion
Terwijl de tienjarige Tim aan de pestkoppen in zijn nieuwe dorp ontsnapt, maakt hij een bevroren spion uit de jaren 70 wakker en helpt hem een oud mysterie op te lossen.
Identity Thief
Als een man in Colorado beschuldigd wordt van misdaden die hij niet gepleegd heeft gaat hij op zoek naar zijn identiteitsdief die in Florida woont.
De kleine prins
Een gestrest meisje sluit vriendschap met een excentrieke vliegenier. Hij vertelt haar verhalen over de avonturen van een bijzondere jongen die op een asteroïde woont.