Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bayoneta

Film, 2019, 101 minuten
Bayoneta
Een voormalig bokser uit Mexico leidt een armoedig bestaan in Finland onder het juk van een beklemmend verleden, totdat hij een kans krijgt op verlossing in de ring.
De film Bayoneta is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Somber, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bayoneta op IMDB

Score: 6,9 van de 10

When a quiet intruder enters a Manhattan loft, it becomes home to a geopolitical act that no one can notice.

Acteurs in Bayoneta

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Duits;Spaans

Meer zoals Bayoneta

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.