Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Baywatch

Film, 2017, 116 minuten
Baywatch
Om hun strand te redden, onderzoeken strandwacht Mitch Buchannon en een voormalig olympiër een crimineel complot dat de toekomst van de baai in gevaar brengt.
De film Baywatch is uitgebracht in 2017 en duurt 116 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Absurd, Meeslepend.

Baywatch op Moviemeter

Score: 2,61 van de 5

'Baywatch' volgt de toegewijde strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson). Mitch maakt kennis met een nieuwe rekruut, Matt Brody (Zac Efron), een winnaar van Olympisch goud die zichzelf en zijn reputatie continu op het spel zet. Terwijl het Baywatch team het strand veilig probeert te houden krijgen ze ook te maken met moord, corruptie en drugs.

Baywatch op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Devoted lifeguard Mitch Buchannon butts heads with a brash new recruit, as they uncover a criminal plot that threatens the future of the bay.

Acteurs in Baywatch

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Turks;Nederlands

Meer zoals Baywatch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

WHAT DID JACK DO?
Een rechercheur ondervraagt een aap die van moord wordt verdacht.
Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.