Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

BEASTARS

Tv-serie, 2021
BEASTARS
In een wereld waarin allerlei beesten samenleven, ontwaakt het jachtinstinct van een aardige wolf wanneer er een moord wordt gepleegd op zijn middelbare school.
De tv-serie BEASTARS is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. De manga van Paru Itagaki waarop deze serie is gebaseerd, ontving vele prijzen, waaronder de Manga Taisho Award in 2018. Geschikt voor 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

BEASTARS op IMDB

Score: 8,4 van de 10

In a school populated by anthropomorphic animals, a humble wolf with anxiety investigates a classmate's sudden murder, while contending with his bewildering feelings for a kindly dwarf rabbit.

Acteurs in BEASTARS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals BEASTARS

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
Garouden: The Way of the Lone Wolf
De voortvluchtige Juzo Fujimaki wordt gechanteerd om deel te nemen aan een illegaal toernooi waarin hij het moet opnemen tegen topvechters in dodelijke duels.
T・P BON
Bon komt per ongeluk tussenbeide in een Time Patrol-zaak en moet daarna met Ream onschuldige levens redden uit het verleden terwijl de geschiedenis doorloopt.
The Grimm Variations
Deze zes sprookjes geïnspireerd door de verhalen van de gebroeders Grimm hebben een duistere plotwending die de schaduwkant van het menselijke verlangen blootlegt.