Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Beasts of No Nation

Film, 2015, 137 minuten
Beasts of No Nation
Als een burgeroorlog de familie uiteendrijft, wordt een West-Afrikaanse jongen gedwongen om zich bij een groep huurlingen te voegen en kindsoldaat te worden.
De film Beasts of No Nation is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 137 minuten. Idris Elba kreeg voor zijn rol als commandant Golden Globe- en BAFTA-nominaties en won een Independent Spirit Award. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Beasts of No Nation op Moviemeter

De jonge Agu wordt gedwongen om zich aan te sluiten bij een leger huurlingen wanneer de oorlog losbarst in zijn niet nader genoemd West-Afrikaans land. Agu's vader wordt vermoord, zijn moeder en zuster zijn spoorloos en hij moet deelnemen aan een leven van geweld en wreedheden. Samen met zijn dove vriend Strika biedt hij het hoofd aan de misdaden en ontberingen van de oorlog.

Beasts of No Nation op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Beasts of No Nation is a movie starring Abraham Attah, Emmanuel Affadzi, and Ricky Adelayitor. A drama based on the experiences of Agu, a child soldier fighting in the civil war of an unnamed African country.

Acteurs in Beasts of No Nation

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Beasts of No Nation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.