Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Beat Bugs: All Together Now

Film, 2017, 50 minuten
Beat Bugs: All Together Now
Nadat de Beat Bugs een lokale talentenjacht hebben gewonnen, doen ze mee aan 'The Bug Factor', een zangwedstrijd op tv die wordt gehouden in het verre Raketschippark.
De film Beat Bugs: All Together Now is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 50 minuten. De Bugs zijn terug in een nieuw avontuur met Ticket to Ride, I Want to Hold Your Hand en meer songs van de Beatles. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Beat Bugs: All Together Now

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Beat Bugs: All Together Now

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma the Unicorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
THE MAGIC PRANK SHOW with Justin Willman
Goochelaar, comedian en meesterbeduvelaar Justin Willman en zijn team halen geraffineerde grappen uit met nietsvermoedende doelwitten om mensen te helpen wraak te nemen.
Anna Aardbei en het Bloemenfestival
Anna Aardbei wil dolgraag de prijs voor de beste praalwagen winnen op het bloemenfestival van Appelstad, maar een jaloerse influencer en een monsterlijke plant staan in de weg.
Greatest Days
Vier vrouwen willen het hoogtepunt van hun tienerleven herbeleven en hun verbroken relaties herstellen. Ze komen samen om hun favoriete band live te zien spelen.