Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Beat Bugs

Tv-serie, 2018
Beat Bugs
Op de tonen van bekende Beatles-songs leren vijf vriendelijke beestjes belangrijke lessen over de wereld om hen heen, veilig in hun eigen achtertuin.
De tv-serie Beat Bugs is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Deze met een Emmy bekroonde kinderserie toont de talenten van P!nk, Sia, Eddie Vedder, James Corden en andere sterren. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Beat Bugs op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Beat Bugs is an animated series, revolving around the lives and adventures of five charming and funny child-like bugs who live in an overgrown American-style backyard.

Acteurs in Beat Bugs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Beat Bugs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.