Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Beats

Film, 2019, 110 minuten
Beats
In de South Side van Chicago moet het hiphopwonder August Monroe zijn angsten overwinnen en nieuwe creatieve grenzen opzoeken met de hulp van een onverwachte mentor.
De film Beats is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 110 minuten. Met Anthony Anderson (Black-ish), Uzo Aduba (Orange Is the New Black) en hiphopartiesten Dave East en Dreezy. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Beats is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Beats op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Two teenage boys in Scotland in 1994, best friends with no control over their lives, risk everything to attend an illegal rave, hoping for the best night of their boring lives.

Acteurs in Beats

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Turks;Frans;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Beats

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.