Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Beats

Film, 2019, 110 minuten
Beats
In de South Side van Chicago moet het hiphopwonder August Monroe zijn angsten overwinnen en nieuwe creatieve grenzen opzoeken met de hulp van een onverwachte mentor.
De film Beats is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 110 minuten. Met Anthony Anderson (Black-ish), Uzo Aduba (Orange Is the New Black) en hiphopartiesten Dave East en Dreezy. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Beats is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Beats op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Two teenage boys in Scotland in 1994, best friends with no control over their lives, risk everything to attend an illegal rave, hoping for the best night of their boring lives.

Acteurs in Beats

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Turks;Frans;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Beats

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
Fanfic
Twee middelbare scholieren vormen een intense band en proberen hun ware zelf te ontdekken en uit te drukken.
Trial by Fire
Na een brand wordt een man ten onrechte veroordeeld voor de moord op zijn kinderen. Een vrouw die een nauwe band met hem opbouwt, probeert zijn onschuld te bewijzen.
Montana Story
Als een vader op zijn sterfbed ligt, keren zijn van elkaar vervreemde zoon en dochter terug naar huis en zien ze de aanhoudende gevolgen van zijn traumatische erfenis onder ogen.