Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Beauties of the Night

Documentaire, 2016, 92 minuten
Beauties of the Night
In de tijd van de disco had Mexico zijn eigen sterren van de nacht. Deze documentaire werpt een nieuw licht op de voormalige koninginnen van de Mexicaanse nachtclubs.
De documentaire Beauties of the Night is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Beauties of the Night op Moviemeter

Nog altijd staat de gruwel op het gezicht te lezen van de bejaarde, Mexicaanse showgirl als ze zich herinnert hoe een van haar minnaars haar zijn sokken gaf. “Wat moet ik daarmee?” had ze geschokt gereageerd. “Wassen,” zei de man. De nachtclub heeft ze die avond niet meer gehaald, memoreert de bejaarde vrouw. Het is een van de vele treffende anekdotes in het portret van vijf Mexicaanse showgirls die in de jaren zeventig grote sterren waren, maar nu in feite nog altijd de show runnen, met of zonder make-up, veren en glitters. Veerkracht is misschien wel hun sterkste eigenschap.

Beauties of the Night op IMDB

Score: 7,6 van de 10

An honest portrait of five women who go through the night looking for other possibilities of beauty, while discovering the passing of time, lost youth, the mirage that is fame and the chance for happiness.

Acteurs in Beauties of the Night

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Beauties of the Night

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.