Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bébé(s)

Babies
Documentaire, 2010, 78 minuten, 958.672 beoordelingen
Bébé(s)
Documentairemaker Thomas Balmes documenteert gelijktijdig de vroege ontwikkeling van vier baby's uit verschillende delen van de wereld.
De documentaire Bébé(s) is uitgebracht in 2010 en duurt 78 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Hartverwarmend, Feelgood.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bébé(s) op Moviemeter

Een jaar uit het leven van 4 verschillende baby's. Te weten: Ponijao uit Namibië, Mari uit Japan, Bayar uit Mongolië en Hattie uit San Francisco. De regisseur volgt hen van hun geboorte tot aan hun 1ste verjaardag en we zien de verschillen en vooral grote overeenkomsten tussen baby's die duizenden kilometers van elkaar tot wasdom komen.

Bébé(s) op IMDB

Score: 7 van de 10

A look at one year in the life of four babies from around the world, from Mongolia to Namibia to San Francisco to Tokyo.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Bébé(s)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de cryptobranche en onderzoekt de fundamenten en mogelijkheden van cryptovaluta's en blockchains.
Dachau
Via interviews met overlevenden en familieleden van gevangenen schetst deze documentaire de wrede geschiedenis van het eerste nazi-concentratiekamp.