Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Been So Long

Film, 2018, 100 minuten
Been So Long
Een alleenstaande moeder in Camden Town in Londen hoort violen wanneer ze een knappe vreemdeling met een verleden ontmoet. Maar ze weet niet of ze hier al aan toe is.
De film Been So Long is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 100 minuten. BAFTA-winnares Michaela Coel (Chewing Gum) speelt in deze moderne musical die R&B, rap, soul en dancebeats combineert. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Been So Long op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Been So Long is a movie starring Michaela Coel, Mya Lewis, and Arinzé Kene. A dedicated single mother who, on an unusual night on the town, is charmed by a handsome yet troubled stranger.

Acteurs in Been So Long

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Turks;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Been So Long

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
The Hunt for Gold
Op de Wereldruiterspelen in 2018 gaan de ruiters voor goud, terwijl het evenement wordt bedreigd door een orkaan, slechte organisatie en extreme temperaturen.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?