Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Beethoven

Film, 1992, 86 minuten, 1.628.687 beoordelingen
Beethoven
Een vader laat zijn kinderen met tegenzin een sint-bernardpuppy houden, maar het speelse hondje groeit al snel uit tot een grote, allesverwoestende viervoeter.
De film Beethoven is uitgebracht in 1992 en duurt 86 minuten. Charles Grodin, Bonnie Hunt en Stanley Tucci schitteren in deze comedy voor het hele gezin met meerdere vervolgen. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Grappig, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Beethoven op Moviemeter

De familie Newton hebben het thuis gezellig, maar ze lijken iets te missen. Dan komt een kleine puppy hun leven binnen lopen. Beethoven, zoals ze hem noemen, groeit echter uit tot een gigantische hond met alle huishoudelijke gevolgen. Dokter Varnick, de lokale dierenarts wil Beethoven gebruiken om mee te experimenteren.

Beethoven op IMDB

Score: 6 van de 10

A slobbering St. Bernard becomes the center of attention for a loving family, but its veterinarian secretly wants to kill him.

Acteurs in Beethoven

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Beethoven

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Barbie Mermaid Power
In dit onderwateravontuur veranderen Brooklyn Barbie, Malibu Barbie, Skipper, Stacie en Chelsea in zeemeerminnen om Pacifica te helpen redden.
Benji
Nadat de lieve straathond Benji is geadopteerd door een vriendelijk gezin, jaagt hij op katten, flirt hij met een showhond en helpt hij twee ontvoerde kinderen te redden.
Taxi
Een taxibestuurder wordt de vaste chauffeur van een rechercheur na een enorme snelheidsboete. Door misdaad en snelle achtervolgingen krijgen ze al snel een band.