Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Before the Devil Knows You're Dead

Film, 2007, 116 minuten, 1.379.359 beoordelingen
Before the Devil Knows You're Dead
De broers Andy en Hank bedenken een eenvoudig plan om hun problemen op te lossen: de juwelierszaak van hun ouders beroven. Maar in deze familie is nooit iets eenvoudig.
De film Before the Devil Knows You're Dead is uitgebracht in 2007 en duurt 116 minuten. Philip Seymour Hoffman, Ethan Hawke en Albert Finney schitteren in deze misdaadthriller van regisseur Sidney Lumet. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Before the Devil Knows You're Dead op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

Twee broers besluiten uit geldnood een overval te plegen. Zorgvuldig voorbereid gaan ze ervan uit dat alles goed gaat. Geen geweld, geen doden en dus geen slachtoffers. Maar als een van hen zich niet aan afspraak houdt, valt het hele plan in het water en moet er haastig een nieuwe uitweg bedacht worden.

Before the Devil Knows You're Dead op IMDB

Score: 7 van de 10

When two brothers organize the robbery of their parents' jewelry store the job goes horribly wrong, triggering a series of events that sends them, their father and one brother's wife hurtling towards a shattering climax.

Acteurs in Before the Devil Knows You're Dead

Regisseur

Meer zoals Before the Devil Knows You're Dead

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.