Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Before the Devil Knows You're Dead

Film, 2007, 116 minuten, 1.379.359 beoordelingen
Before the Devil Knows You're Dead
De broers Andy en Hank bedenken een eenvoudig plan om hun problemen op te lossen: de juwelierszaak van hun ouders beroven. Maar in deze familie is nooit iets eenvoudig.
De film Before the Devil Knows You're Dead is uitgebracht in 2007 en duurt 116 minuten. Philip Seymour Hoffman, Ethan Hawke en Albert Finney schitteren in deze misdaadthriller van regisseur Sidney Lumet. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Before the Devil Knows You're Dead op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

Twee broers besluiten uit geldnood een overval te plegen. Zorgvuldig voorbereid gaan ze ervan uit dat alles goed gaat. Geen geweld, geen doden en dus geen slachtoffers. Maar als een van hen zich niet aan afspraak houdt, valt het hele plan in het water en moet er haastig een nieuwe uitweg bedacht worden.

Before the Devil Knows You're Dead op IMDB

Score: 7 van de 10

When two brothers organize the robbery of their parents' jewelry store the job goes horribly wrong, triggering a series of events that sends them, their father and one brother's wife hurtling towards a shattering climax.

Acteurs in Before the Devil Knows You're Dead

Regisseur

Meer zoals Before the Devil Knows You're Dead

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Reptile
Een geharde detective ontdekt een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar.
Nowhere
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
The Darkness within La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
Street Flow 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.