Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Before We Go

Film, 2014, 95 minuten
Before We Go
Als een jonge getrouwde vrouw wordt beroofd voor ze in de trein naar Boston stapt, ontmoet ze een muzikant en beleeft ze het avontuur van haar leven met deze vrije geest.
De film Before We Go is uitgebracht in 2014 en duurt 95 minuten. Acteur Chris Evans ('Captain America) maakte met dit luchthartige verhaal zijn regiedebuut. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Before We Go op Moviemeter

Score: 3,06 van de 5

New York City. Een jonge vrouw (Alice Eve) haast zich om de trein van 1.30 uur naar Boston te halen. Onderweg wordt ze overvallen en lijkt ze er helemaal alleen voor te staan. Vervolgens ontmoet ze een man (Chris Evans) waarmee ze in de loop van de nacht een onwaarschijnlijke band opbouwt.

Before We Go op IMDB

One August afternoon, two college graduates - Amanda and David - cross paths outside their old elementary school. Amanda is paying one last visit before leaving for graduate school, and David works as a groundskeeper. After getting acquainted, David invites Amanda inside the school, where the two explore the place of their childhood. From the hallways to the classrooms, gymnasium to the library, David and Amanda reminisce about personal memories, and if they ever met as kids - and if not, they wonder how things would have turned out if they had. By the end, Amanda reveals she has to leave, but David is nostalgic and glued to his hometown. The two part ways in a bittersweet fashion, making their relationship a brief but memorable experience.

Acteurs in Before We Go

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Before We Go

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.
Banlieusards 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Znachor
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
How To Deal With a Heartbreak
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.