Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Behind "The Cove": The Quiet Japanese Speak Out

Behind 'The Cove': The Quiet Japanese Speak Out
Documentaire, 2015, 105 minuten
Behind "The Cove": The Quiet Japanese Speak Out
Nadat een documentaire over de Japanse walvisindustrie wereldwijde aandacht krijgt, besluit een amateurfilmmaker de rest van het verhaal te vertellen.
De documentaire Behind "The Cove": The Quiet Japanese Speak Out is uitgebracht in 2015 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Behind "The Cove": The Quiet Japanese Speak Out op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Nadat de beroemde documentaire The Cove (2009) over de Japanse dolfijn- en walvisindustrie wereldwijde aandacht krijgt, besluit een amateur-filmmaker de rest van het verhaal te vertellen. Keiko Yagi heeft geen budget, amper filmervaring, spreekt slecht Engels, maar bewapend met een videocamera is zij vastberaden om de waarheid achter deze business te achterhalen.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Behind "The Cove": The Quiet Japanese Speak Out

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.