Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Behind the Curtain: Todrick Hall

Documentaire, 2017, 100 minuten
Behind the Curtain: Todrick Hall
Zanger en YouTube-sensatie Todrick Hall lanceert een musical die is gebaseerd op z'n jeugdjaren in Texas, waar hij als gay opgroeide en succes nastreefde in de showbizz.
De documentaire Behind the Curtain: Todrick Hall is uitgebracht in 2017 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Behind the Curtain: Todrick Hall op Moviemeter

Todrick Hall is een Amerikaanse zanger, acteur, danser, regisseur, drag queen, choreograaf en populaire YouTube-persoonlijkheid, bekend om zijn campy muziekvideo’s. De documentaire biedt een kijkje in zijn persoonlijkheid en neemt de kijker mee achter de schermen van zijn meest ambitieuze project tot nu toe: de autobiografische musical Straight Outta Oz.

Behind the Curtain: Todrick Hall op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Todrick Hall launches his most ambitious project yet: the full-scale original musical Straight Outta Oz. From a small town in Texas to big-time show business, comes an inspiring documentary...

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Behind the Curtain: Todrick Hall

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
The Eddy
De eigenaar van een Parijse jazzclub laat zich in met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.