Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Behind the Scenes With Jane Campion

Documentaire, 2022, 17 minuten
Behind the Scenes With Jane Campion
Kijk mee achter de schermen van het creatieve proces van Oscar-winnares Jane Campion terwijl ze herinneringen ophaalt aan het maken van 'The Power of the Dog'.
De documentaire Behind the Scenes With Jane Campion is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 17 minuten. Regisseur, auteur en producent Jane Campion staat centraal in deze korte documentaire van Prisca Bouchet en Nick Mayow. Geschikt voor alle leeftijden. Behind the Scenes With Jane Campion is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Behind the Scenes With Jane Campion

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.