Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Documentaire, 2011, 76 minuten, 700.187 beoordelingen
Being Elmo: A Puppeteer's Journey
Whoopi Goldberg vertelt hoe Kevin Clash, de poppenspeler die Elmo speelt in Sesamstraat, vanuit een arbeidersgezin in Baltimore tot bij Jim Henson geraakte.
De documentaire Being Elmo: A Puppeteer's Journey is uitgebracht in 2011 en duurt 76 minuten. Deze documentaire is Sentimenteel, Hartverwarmend, Inspirerend.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Being Elmo: A Puppeteer's Journey op Moviemeter

Score: 3,57 van de 5

De film volgt Kevin Clash vanaf zijn bescheiden begin in Baltimore tot aan zijn huidige succes als de man achter Elmo, een van de meest herkenbare en geliefde karakters van Sesame Street. Miljoenen kinderen volgen Elmo dagelijk op tv, maar wanneer Kevin over straat loopt wordt hij niet herkend. Naast zijn rol als Elmo is Kevin misschien wel de meest creatieve kracht achter Sesame Street van vandaag de dag. Hij produceert, regisseert en reist de hele wereld over om andere poppenspelers te trainen.

Being Elmo: A Puppeteer's Journey op IMDB

Score: 8 van de 10

The Muppet Elmo is one of the most beloved characters among children across the globe. Meet the unlikely man behind the puppet - the heart and soul of Elmo - Kevin Clash.

Trailer

Acteurs in Being Elmo: A Puppeteer's Journey

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Being Elmo: A Puppeteer's Journey

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.