Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Being Napoleon

Documentaire, 2018, 88 minuten
Being Napoleon
Op de 200ste verjaardag van de Slag om Waterloo spelen duizenden enthousiastelingen de epische strijd na. Maar er kan maar één Napoleon zijn.
De documentaire Being Napoleon is uitgebracht in 2018 en duurt 88 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Being Napoleon op IMDB

Score: 5,4 van de 10

On the 200th anniversary of the Battle of Waterloo, thousands of enthusiasts reenact the epic clash. But there can only be one Napoleon.

Trailer

Acteurs in Being Napoleon

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Being Napoleon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.
Live to 100: Secrets of the Blue Zones
Reis de wereld rond met schrijver Dan Buettner en ontdek vijf unieke gemeenschappen waar mensen een buitengewoon lang en kleurrijk leven leiden.
A Life Too Short: The Isabella Nardoni Case
Wanneer een 5-jarig meisje uit het appartement van haar vader valt, gaat haar moeder op zoek naar gerechtigheid. Ze komt daarbij in de nationale belangstelling te staan.
Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop
In deze docuserie bespreken rappers, schrijvers en deskundigen de invloed van vrouwen als pioniers en vernieuwers op de hiphopmuziek en -cultuur.