Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Being Napoleon

Documentaire, 2018, 88 minuten
Being Napoleon
Op de 200ste verjaardag van de Slag om Waterloo spelen duizenden enthousiastelingen de epische strijd na. Maar er kan maar één Napoleon zijn.
De documentaire Being Napoleon is uitgebracht in 2018 en duurt 88 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Being Napoleon op IMDB

Score: 5,4 van de 10

On the 200th anniversary of the Battle of Waterloo, thousands of enthusiasts reenact the epic clash. But there can only be one Napoleon.

Trailer

Acteurs in Being Napoleon

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Being Napoleon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.
Life in Outer Space: Exoplanets
Deze documentaire onderzoekt een aantal planetenstelsels die lijken op ons zonnestelsel en gaat na in hoeverre daar leven mogelijk zou kunnen zijn.