Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Belascoarán

Tv-serie, 2022
Belascoarán
Héctor Belascoarán laat zijn kantoorbaan en saaie huwelijk achter zich en wordt privédetective om schokkende criminele zaken op te lossen in Mexico-Stad in de jaren 70.
De tv-serie Belascoarán is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Mexico') speelt privédetective Héctor Belascoarán Shayne. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Belascoarán is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Belascoarán

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Belascoarán

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pax Massilia
Terwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.