Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Belle Verte

Film, 1996, 93 minuten
Belle Verte
Een superieur wezen van een utopische planeet bezoekt Parijs en is geschokt door de menselijke consumptiemaatschappij. Ze wil een groene revolutie ontketenen.
De film Belle Verte is uitgebracht in 1996 en duurt 93 minuten. De Franse actrice en schrijfster Coline Serreau ('Three Men and a Cradle') regisseerde deze milieubewuste comedy. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Belle Verte

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Belle Verte

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.