Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Belle Verte

Film, 1996, 93 minuten
Belle Verte
Een superieur wezen van een utopische planeet bezoekt Parijs en is geschokt door de menselijke consumptiemaatschappij. Ze wil een groene revolutie ontketenen.
De film Belle Verte is uitgebracht in 1996 en duurt 93 minuten. De Franse actrice en schrijfster Coline Serreau ('Three Men and a Cradle') regisseerde deze milieubewuste comedy. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Belle Verte

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Belle Verte

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.
Bardot
Gewapend met gedrevenheid en humor wordt een rebelse actrice een icoon doordat ze in opstand komt tegen de sociale normen van de jaren 50 en haar vrije ideeën met de wereld deelt.
Cash
Een fabrieksarbeider die vastbesloten is zelf voor loonsverhoging te zorgen en van zijn ondankbare baan te profiteren, gaat voor het oog van zijn werkgever luxe parfums smokkelen.
Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?