Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Below Her Mouth

Film, 2016, 91 minuten
Below Her Mouth
Een verloofde moderedactrice en een vrouwelijke dakwerker beginnen een turbulente affaire die hun leven overhoop dreigt te halen.
De film Below Her Mouth is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Sensueel, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Below Her Mouth op Moviemeter

Score: 2,72 van de 5

Jasmine dacht solide structuren te hebben gecreëerd voor haar verdere leven. Ze is een succesvolle mode-journaliste en verloofd met Rile, terwijl ze nu de toekomst plant met haar partner. Maar op een nacht is het duidelijk dat Jasmine's levensplannen afbrokkelen. Tijdens het uitgaan ontmoet zij Dallas, een frisse aparte dakdekker. Het duurt slechts een paar dagen en de twee vrouwen hebben een affaire. Voor Jasmine voelt de nieuwe relatie aan als een fantasie en heel verschillend van haar partnerschap met Rile. Maar al snel veranderen de zaken.

Below Her Mouth op IMDB

Score: 5,6 van de 10

BELOW HER MOUTH is a bold, uninhibited drama that begins with a passionate weekend affair between two women. Dallas, a roofer and Jasmine, a fashion editor, share a powerful and immediate connection that inevitably derails both of their lives.

Acteurs in Below Her Mouth

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Brits Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Governor
Een plotselinge tragedie dwingt een afgevaardigde de rol van gouverneur aan te nemen. Ze staat voor zware politieke en persoonlijke beproevingen om haar staat te leiden.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.