Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ben 10

Tv-serie, 2007, 507.734 beoordelingen
Ben 10
Dankzij een mysterieus apparaat, de Omnitrix, heeft de ondeugende jongen Ben Tennyson het vermogen zich te veranderen in allerlei superhelden.
De tv-serie Ben 10 is uitgebracht in 2007. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ben 10 op Moviemeter

Score: 3,54 van de 5

In Bellwood, arriveert een mysterieus wezen. Dit wezen begint meteen van alles te vernietigen. Ben Tennyson (Graham Phillips), in de vorm van Heatblast, confronteert het wezen, en na een kort gevecht lijkt het te zijn vernietigd. De volgende dag, als Ben weer naar school gaat, heeft hij moeite weer in het normale ritme te komen. Na een rotdag gaan Ben en Gwen Tennyson enkele jaarboek foto's na. In de achtergrond van één van die foto's zien ze het wezen dat Ben heeft vernietigd. Max Tennyson (Lee Majors) herkent hem als Eon, een wezen dat twee eeuwen eerder al gevangen was genomen. Bij zijn aankomst had Eon een apparaat bij zich genaamd de "Hands of Armageddon" die het mogelijk maakt voor zijn ras om de aarde te kunnen aanvallen. Op de plek waar Eon geland was is alleen niets meer te vinden.

Ben 10 op IMDB

Score: 7 van de 10

The story of Ben Tennyson, a typical kid who becomes very atypical after he discovers the Omnitrix, a mysterious alien device with the power to transform the wearer into ten different alien species.

Acteurs in Ben 10

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Ben 10

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.