Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ben 10

Tv-serie, 2016
Ben 10
Ben kan zichzelf veranderen in tien soorten buitenaardse wezens. Hij reist met zijn nichtje Gwen en opa Max het hele land door en probeert ze allemaal uit.
De tv-serie Ben 10 is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ben 10 op IMDB

Score: 2,6 van de 10

Ben 10 is the fifth iteration of the Ben 10 franchise. It serves as a reboot of the television series loosely based upon the original series.

Creator:

Acteurs in Ben 10

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Ben 10

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

PAW Patrol
Zes heldhaftige puppy's gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
Andes Mágicos
Deze sublieme documentaire volgt vijf personages die een diepe verbintenis delen met de machtige bergen van Zuid-Amerika, van Argentinië tot Colombia.
My Country: The New Age
Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
Rhythm + Flow
In deze muzikale wedstrijd gaan Tip 'T.I.' Harris, Cardi B en Chance the Rapper de straat op om de volgende rapsuperster te vinden.
Ultramarine Magmell
Decennia na de abrupte geboorte van een nieuw continent biedt een jonge beroepsredder hulp aan avonturiers die deze gevaarlijke onbekende wereld verkennen.