Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ben Platt Live from Radio City Music Hall

Documentaire, 2020, 85 minuten
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
De documentaire Ben Platt Live from Radio City Music Hall is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 85 minuten. Een Tony-, Grammy- en Emmy-winnaar (Dear Evan Hansen, Pitch Perfect, The Politician) geeft zichzelf helemaal, live. Geschikt voor alle leeftijden. Ben Platt Live from Radio City Music Hall is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ben Platt Live from Radio City Music Hall op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Backed by a full band and a ready wit, actor Ben Platt opens up a very personal songbook onstage - numbers from his debut LP, "Sing to Me Instead."

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Ben Platt Live from Radio City Music Hall

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yessongs
De leden van de band Yes veroveren het podium van het Rainbow Theatre in Londen met hun iconische rocksymfonieën tijdens hun Close to the Edge Tour in 1972.
Shania Twain: Not Just a Girl
Van nieuwkomer in Nashville tot internationaal icoon: in deze documentaire verlegt Shania Twain de grenzen van muziekgenres te midden van overwinningen en tegenslagen.
Soul II Soul
In de Londense Metropolis Studios speelt het Britse R&B-collectief Soul II Soul enkele van hun grote hits, waaronder de topper 'Back to Life'.
Welcome to the Machine
Deze documentaire volgt een beginnende band die succesvol probeert te worden door zich aan de '12 geboden' van de muziekbranche te houden.
Take Me High
Een bankier verhuist voor zijn werk naar Birmingham en wordt verliefd op de eigenares van een restaurant in moeilijkheden. Samen zetten ze een nieuwe zaak op.