Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Benjamin the Elephant

Film, 2018, 97 minuten
Benjamin the Elephant

Ontdek de Magie van "Benjamin Blümchen" uit 2018

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om de beste vriend van een pratende olifant te zijn? "Benjamin Blümchen", geregisseerd door Tim Trachte, brengt dit unieke avontuur tot leven. Deze hartverwarmende film uit 2018 neemt kijkers mee op een onvergetelijke reis naar Neustadt, waar de geliefde dierentuindier en zijn jonge vriend Otto hun thuis bedreigd zien door de sluwe plannen van een hebzuchtige zakenman.

Met een mix van humor, avontuur en vriendschap verkent "Benjamin Blümchen" thema's die zowel jong als oud zullen aanspreken. Maar wat maakt deze film echt speciaal? Is het de charmante animatie, de boeiende verhaallijn of de tijdloze boodschap over het belang van gemeenschap en het opkomen voor wat juist is?

Of je nu een fan bent van familiefilms of gewoon op zoek bent naar een hartverwarmend verhaal om je dag op te fleuren, "Benjamin Blümchen" belooft een ervaring die je niet snel zult vergeten. Waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Benjamin en ontdek het zelf!

Hoofdrolspelers in Benjamin Blümchen

In "Benjamin Blümchen" (2018) schittert Manuel Santos Gelke als de jonge avonturier Otto. Gelke, eerder te zien in "Nicht mein Tag", brengt een hartverwarmende vertolking die het publiek meeneemt op een onvergetelijke reis. Naast hem staat Jürgen Kluckert, die zijn stem leent aan Benjamin Blümchen zelf. Kluckert, wiens stem ook te horen is in talloze afleveringen van de geliefde serie "Benjamin Blümchen", brengt de vriendelijke olifant tot leven met een diepe warmte en charme. Samen vormen ze een onverslaanbaar duo dat zowel jong als oud betovert.

Feiten en geruchten rondom Benjamin Blümchen

  • De opnames van "Benjamin Blümchen" hebben plaatsgevonden op enkele van de meest pittoreske locaties in Duitsland, wat bijdraagt aan de magische en kleurrijke uitstraling van de film.
  • Er gingen geruchten dat tijdens de productie van "Benjamin Blümchen" een speciaal getrainde olifant werd gebruikt voor sommige scènes, maar dit werd later ontkend door de filmmakers die bevestigden dat ze geavanceerde CGI-technieken toepasten.
  • De cast van "Benjamin Blümchen" heeft tijdens het filmen een hechte band gevormd, wat resulteerde in een authentieke chemie tussen de personages die duidelijk zichtbaar is op het scherm.
  • "Benjamin Blümchen" heeft na de release een cultstatus bereikt onder fans van familiefilms, mede dankzij de unieke mix van humor, avontuur en hartverwarmende momenten.
De film Benjamin the Elephant is uitgebracht in 2018 en duurt 97 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Benjamin the Elephant

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Benjamin the Elephant

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.