Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Benji

Film, 2018, 87 minuten
Benji
Een vastberaden hond snelt een gebroken gezin te hulp op het moment dat hun kleine jongen en zijn zus in groot gevaar raken.
De film Benji is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 87 minuten. Brandon Camp regisseert deze reboot van zijn vaders hartverwarmende en ongekend succesvolle klassieker uit de jaren 70. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Benji op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Carter en Frankie zijn twee schoolkinderen uit New Orleans die op een dag bevriend raken met het straathondje Benji. Wanneer ze echter worden gekidnapt door een stel overvallers, zal Benji er alles aan moeten doen om ze te bevrijden.

Benji op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Two school kids strike up a friendship with an orphaned puppy named Benji. When danger befalls them and they end up kidnapped by robbers who are in over their heads, Benji and his scruffy sidekick come to the rescue.

Acteurs in Benji

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Benji

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Alalá
Een kunstcentrum voor kinderen in een multiculturele wijk in Sevilla gebruikt de kracht van flamenco om kansen te creëren en sociale verandering aan te wakkeren.
My Sweet Monster
Een rebelse prinses wordt onder druk gezet om te trouwen met een schurk van een postsorteerder en vlucht diep het bos in waar ze vriendschap sluit met een groot monster.
Trouble
Een verwende hond vindt avontuur – en vrienden – op straat wanneer zijn rijke baasje sterft en hij door toedoen van haar hebberige familie op een verkeerde plek belandt.
The Tale of Despereaux
Deze bewerking van Kate DiCamillo's boek vertelt het verhaal van een zeer talentvolle muis die verliefd wordt op een prinses. Nee, geen muis, maar een mens.