Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Benji

Film, 2018, 87 minuten
Benji
Een vastberaden hond snelt een gebroken gezin te hulp op het moment dat hun kleine jongen en zijn zus in groot gevaar raken.
De film Benji is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 87 minuten. Brandon Camp regisseert deze reboot van zijn vaders hartverwarmende en ongekend succesvolle klassieker uit de jaren 70. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Benji op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Carter en Frankie zijn twee schoolkinderen uit New Orleans die op een dag bevriend raken met het straathondje Benji. Wanneer ze echter worden gekidnapt door een stel overvallers, zal Benji er alles aan moeten doen om ze te bevrijden.

Benji op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Two school kids strike up a friendship with an orphaned puppy named Benji. When danger befalls them and they end up kidnapped by robbers who are in over their heads, Benji and his scruffy sidekick come to the rescue.

Acteurs in Benji

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Benji

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spirit - Samen vrij: De paardenacademie
Er begint een nieuw hoofdstuk voor Lucky en haar vrienden als ze Miradero achter zich laten. Ze gaan wonen en leren in de prestigieuze Palomino Bluffs Paardrij-academie.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
True: De eierjacht
De lente is begonnen in Regenboogstad en Wuzzelei-dag komt eraan! Maar Bartleby is ervan overtuigd dat er een monster rondloopt dat eieren steelt.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.