Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Benvenuto Presidente!

Welcome Mr. President
Film, 2013, 98 minuten
Benvenuto Presidente!
Gefrustreerde Italiaanse politici benoemen een historische figuur als president. Maar zo bombarderen ze zijn huidige naamgenoot, een brave burger, plots tot president.
De film Benvenuto Presidente! is uitgebracht in 2013 en duurt 98 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Benvenuto Presidente! op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Giuseppe Garibaldi is een bescheiden maar optimistische bibliothecaris in een klein stadje in Lombardije. Daar houdt hij zich vooral bezig met lezen en kinderen in aanraking brengen met cultuur. In Rome benoemen gefrustreerde Italiaanse politici een historische figuur, Giuseppe Garibaldi, als nieuwe (schijn)president. Maar zo bombarderen ze zijn huidige naamgenoot plots tot president. Zo komt Guiseppe opeens middenin de hectische en harde wereld van de Italiaanse politiek terecht. Als hij door zijn goede daden de steun van het volk krijgt, willen de gevestigde partijen hem weghebben.

Benvenuto Presidente! op IMDB

Score: 6 van de 10

A mr. No One is mistakenly elected President of the Italian Republic.

Acteurs in Benvenuto Presidente!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Italiaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Italiaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Benvenuto Presidente!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.