Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Berlin, Berlin – Der Film

Film, 2020, 81 minuten
Berlin, Berlin – Der Film
In dit filmische vervolg op de populaire tv-serie heeft Lolle Sven verlaten en staat ze op het punt met haar vriend Hart te trouwen, totdat Sven roet in het eten gooit.
De film Berlin, Berlin – Der Film is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 81 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Berlin, Berlin – Der Film

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Duits [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Berlin, Berlin – Der Film

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.
Una moglie bellissima
Het leven van een gelukkig getrouwd stel wordt op zijn kop gezet wanneer een charmante fotograaf de vrouw vraagt om naakt voor een populaire kalender te poseren.