Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Berlin, Berlin – Der Film

Film, 2020, 81 minuten
Berlin, Berlin – Der Film
In dit filmische vervolg op de populaire tv-serie heeft Lolle Sven verlaten en staat ze op het punt met haar vriend Hart te trouwen, totdat Sven roet in het eten gooit.
De film Berlin, Berlin – Der Film is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 81 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Berlin, Berlin – Der Film

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Duits [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Berlin, Berlin – Der Film

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Amigos
Een man ontdekt twee dubbelgangers online en vindt nieuwe connecties in zijn leven en de liefde. Maar gevaar dreigt als een crimineel verleden aan het licht komt.
Murder Mystery 2
Nick en Audrey Spitz zijn hun eigen detectivebureau begonnen en halen een zaak binnen die hun carrière kan maken wanneer hun schatrijke vriend wordt ontvoerd tijdens zijn huwelijk.
Always Amore
Een weduwe huurt een consultant in om het restaurant van haar overleden man te redden. Ze stelt zich langzaam open voor veranderingen, maar kan ze ook nieuwe liefde accepteren?
Big Mäck: Gangsters and Gold
Een man wordt onschuldig veroordeeld voor een overval en brengt zes jaar door in de gevangenis. Decennia later wordt hij opnieuw verdacht. Is hij nog steeds onschuldig?
You Don't Mess with the Zohan
Een Mossad-agent zet zijn eigen dood in scène om een kapperszaak in Amerika te beginnen. Een Palestijn herkent hem en heeft nog een rekening te vereffenen...