Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Berlin Calling

Film, 2008, 105 minuten, 6.311 beoordelingen
Berlin Calling
DJ Ickarus is megapopulair bij zijn fans en toert over de hele wereld, totdat hij in het gekkenhuis belandt nadat hij iets te veel drugs heeft gebruikt.
De film Berlin Calling is uitgebracht in 2008 en duurt 105 minuten. Met dit drama - de langst draaiende Duitse film ooit - verwierf ster en dj Paul Kalkbrenner direct brede bekendheid. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Berlin Calling op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

De Berlijnse elektronica componist Martin (Paul Kalkbrenner), genaamd DJ Ickarus vliegt met zijn manager en vriendin naar clubs over de hele wereld. Als Ickarus na een optreden na te veel drugsgebruik in een zenuw-kliniek in Berlijn terechtkomt, verstoort dat alle grootse plannen die hij had.

Berlin Calling op IMDB

Score: 7 van de 10

A man tours clubs around the globe with his manager and girlfriend. On the eve of their largest album release he is admitted to a psychiatric clinic after overdosing at a gig.

Acteurs in Berlin Calling

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Berlin Calling

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.