Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Berlin Kaplani

Film, 2012, 98 minuten
Berlin Kaplani
Een Turks-Duitse bokser uit Berlijn hoopt op een wonder wanneer hij na een reeks verliezen 50.000 euro schuldig is aan zijn sponsors.
De film Berlin Kaplani is uitgebracht in 2012 en duurt 98 minuten. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Berlin Kaplani op Moviemeter

Score: 3,11 van de 5

Overdag is hij bokser en 's nachts is hij portier, maar het leven van Ayhan Kaplan verloopt niet zoals gepland. Zijn trainer Cemal en Ayhan zelf zitten een beetje in de put. Ze hopen beide dat een groots wonder hun leven weer op de rails kan krijgen. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Berlin Kaplani op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Ayhan Kaplan (Ata Demirer) is a Turkish citizen living in Berlin and using the advantage of his big body as a boxer and bodyguard. But for his coach Cemal (Tarik Unluoglu) and him things are not as good as they used to be. Because new boxers gain more power against him, while Ayhan falls in the eyes of the market. A miracle is necessary to save them from the pickle they fell into. And this is not too far.

Acteurs in Berlin Kaplani

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Berlin Kaplani

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.