Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Best of Stand-Up 2022

Film, 2022, 76 minuten
Best of Stand-Up 2022
Van Bill Burr tot Ali Wong, van Gabriel Iglesias tot Trevor Noah en van Taylor Tomlinson tot Jo Koy: check de beste grappen uit de stand-upspecials van Netflix uit 2022.
De film Best of Stand-Up 2022 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 76 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Best of Stand-Up 2022 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Best of Stand-Up 2022

Meer zoals Best of Stand-Up 2022

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.