Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Best Worst Thing That Ever Could Have Happened

Documentaire, 2016, 96 minuten
Best Worst Thing That Ever Could Have Happened
De cast en crew van de Broadway-musical 'Merrily We Roll Along' uit 1981 halen mooie en pijnlijke herinneringen op aan wat een hit had moeten worden, maar er geen werd.
De documentaire Best Worst Thing That Ever Could Have Happened is uitgebracht in 2016 en duurt 96 minuten. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Best Worst Thing That Ever Could Have Happened op Moviemeter

De cast en crew van de Broadway-musical 'Merrily We Roll Along' uit 1981 halen mooie en pijnlijke herinneringen op aan wat een hit had moeten worden. De muziek was geschreven door Stephen Sondheim en Larry Fuller tekende voor de choreografie. De musical debuteerde in Broadway in het Alvin Theater in 1981. Hij oogstte echter niet het succes dat de makers hadden gehoopt.

Best Worst Thing That Ever Could Have Happened op IMDB

Score: 7,8 van de 10

This film from acclaimed theater director Lonny Price charts the journey of the original cast of Stephen Sondheim's "Merrily We Roll Along" in the 30-plus years since the musical debuted on Broadway at the Alvin Theatre in 1981.

Acteurs in Best Worst Thing That Ever Could Have Happened

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Best Worst Thing That Ever Could Have Happened

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.