Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Best Worst Thing That Ever Could Have Happened

Documentaire, 2016, 96 minuten
Best Worst Thing That Ever Could Have Happened
De cast en crew van de Broadway-musical 'Merrily We Roll Along' uit 1981 halen mooie en pijnlijke herinneringen op aan wat een hit had moeten worden, maar er geen werd.
De documentaire Best Worst Thing That Ever Could Have Happened is uitgebracht in 2016 en duurt 96 minuten. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Best Worst Thing That Ever Could Have Happened op Moviemeter

De cast en crew van de Broadway-musical 'Merrily We Roll Along' uit 1981 halen mooie en pijnlijke herinneringen op aan wat een hit had moeten worden. De muziek was geschreven door Stephen Sondheim en Larry Fuller tekende voor de choreografie. De musical debuteerde in Broadway in het Alvin Theater in 1981. Hij oogstte echter niet het succes dat de makers hadden gehoopt.

Best Worst Thing That Ever Could Have Happened op IMDB

Score: 7,8 van de 10

This film from acclaimed theater director Lonny Price charts the journey of the original cast of Stephen Sondheim's "Merrily We Roll Along" in the 30-plus years since the musical debuted on Broadway at the Alvin Theatre in 1981.

Acteurs in Best Worst Thing That Ever Could Have Happened

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Best Worst Thing That Ever Could Have Happened

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.