Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Betting on Zero

Documentaire, 2017, 104 minuten
Betting on Zero
Deze documentaire duikt in de complexe wereld van Herbalife, het internationale bedrijf in voedingsproducten dat ervan wordt beschuldigd een piramidespel te zijn.
De documentaire Betting on Zero is uitgebracht in 2017 en duurt 104 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Betting on Zero op Moviemeter

Score: 3,29 van de 5

Schrijver en regisseur Ted Braun volgt in deze documentaire de controversiële hedge fund reus Bill Ackman. Tussen deze laatste en Herbalife Ltd. woedt al jaren een oorlog op Wall Street. Herbalife is een multi-level marketing bedrijf. Het hanteert een marketingstrategie waarbij het verkoopteam wordt vergoed, niet alleen voor de verkoop die zij genereren, maar ook voor de verkoop van de andere verkopers die ze rekruteren. Bill Ackman legt een miljard dollar opzij voor zijn kruistocht om Herbalife te ontmaskeren als het grootste piramidespel in de geschiedenis.

Betting on Zero op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Writer/director Ted Braun follows controversial hedge fund titan Bill Ackman as he puts a billion dollars on the line in his crusade to expose Herbalife as the largest pyramid scheme in history.

Acteurs in Betting on Zero

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Betting on Zero

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.