Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Betting on Zero

Documentaire, 2017, 104 minuten
Betting on Zero
Deze documentaire duikt in de complexe wereld van Herbalife, het internationale bedrijf in voedingsproducten dat ervan wordt beschuldigd een piramidespel te zijn.
De documentaire Betting on Zero is uitgebracht in 2017 en duurt 104 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Betting on Zero op Moviemeter

Score: 3,29 van de 5

Schrijver en regisseur Ted Braun volgt in deze documentaire de controversiële hedge fund reus Bill Ackman. Tussen deze laatste en Herbalife Ltd. woedt al jaren een oorlog op Wall Street. Herbalife is een multi-level marketing bedrijf. Het hanteert een marketingstrategie waarbij het verkoopteam wordt vergoed, niet alleen voor de verkoop die zij genereren, maar ook voor de verkoop van de andere verkopers die ze rekruteren. Bill Ackman legt een miljard dollar opzij voor zijn kruistocht om Herbalife te ontmaskeren als het grootste piramidespel in de geschiedenis.

Betting on Zero op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Writer/director Ted Braun follows controversial hedge fund titan Bill Ackman as he puts a billion dollars on the line in his crusade to expose Herbalife as the largest pyramid scheme in history.

Acteurs in Betting on Zero

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Betting on Zero

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.