Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bienvenüe à Marly Gomont

The African Doctor
Film, 2016, 93 minuten
Bienvenüe à Marly Gomont
Een Congolese arts die blij is dat hij het dictatorschap is ontvlucht, brengt zijn familie over naar een Frans dorpje. Dit veroorzaakt voor iedereen een cultuurschok.
De film Bienvenüe à Marly Gomont is uitgebracht in 2016 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bienvenüe à Marly Gomont op IMDB

Score: 7 van de 10

The story of Seyolo Zantoko, who as a freshly graduated doctor of Congolese descent in France, struggled with his family to integrate in a small rural village, and ended up being considered as one of the most respected doctors in the area.

Acteurs in Bienvenüe à Marly Gomont

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans
Ondertiteling: Engels;Turks;Nederlands;Frans

Meer zoals Bienvenüe à Marly Gomont

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
The Marriage App
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.