Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bienvenüe à Marly Gomont

The African Doctor
Film, 2016, 93 minuten
Bienvenüe à Marly Gomont
Een Congolese arts die blij is dat hij het dictatorschap is ontvlucht, brengt zijn familie over naar een Frans dorpje. Dit veroorzaakt voor iedereen een cultuurschok.
De film Bienvenüe à Marly Gomont is uitgebracht in 2016 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bienvenüe à Marly Gomont op IMDB

Score: 7 van de 10

The story of Seyolo Zantoko, who as a freshly graduated doctor of Congolese descent in France, struggled with his family to integrate in a small rural village, and ended up being considered as one of the most respected doctors in the area.

Acteurs in Bienvenüe à Marly Gomont

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans
Ondertiteling: Engels;Turks;Nederlands;Frans

Meer zoals Bienvenüe à Marly Gomont

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Time: Le temps d'un hiver
Fotografen leggen momenten vast van extreme wintersporten, waaronder duizelingwekkende en gedurfde skitechnieken.