Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bienvenüe à Marly Gomont

The African Doctor
Film, 2016, 93 minuten
Bienvenüe à Marly Gomont
Een Congolese arts die blij is dat hij het dictatorschap is ontvlucht, brengt zijn familie over naar een Frans dorpje. Dit veroorzaakt voor iedereen een cultuurschok.
De film Bienvenüe à Marly Gomont is uitgebracht in 2016 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bienvenüe à Marly Gomont op IMDB

Score: 7 van de 10

The story of Seyolo Zantoko, who as a freshly graduated doctor of Congolese descent in France, struggled with his family to integrate in a small rural village, and ended up being considered as one of the most respected doctors in the area.

Acteurs in Bienvenüe à Marly Gomont

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans
Ondertiteling: Engels;Turks;Nederlands;Frans

Meer zoals Bienvenüe à Marly Gomont

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.