Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bigflo & Oli : Presque Trop

Documentaire, 2020, 100 minuten
Bigflo & Oli : Presque Trop
Tijdens deze persoonlijke muziekdocumentaire ga je backstage bij het Franse rapduo Bigflo & Oli en volg je de beroemde broers als ze aan een grote tour beginnen.
De documentaire Bigflo & Oli : Presque Trop is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 100 minuten. Bigflo & Oli's album uit 2018, 'La vie de rêve', haalde minder dan een maand na de release platina in Frankrijk. Geschikt voor alle leeftijden. Bigflo & Oli : Presque Trop is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiobeschrijving;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Bigflo & Oli : Presque Trop

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Banlieusards 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
The Saint of Second Chances
Een honkbaldynastie gebouwd op fundamenten van plezier, en een discoramp die er bijna het einde van betekende. Deze documentaire gaat over de ongelofelijke comeback van Mike Veeck.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.