Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bigflo & Oli : Presque Trop

Documentaire, 2020, 100 minuten
Bigflo & Oli : Presque Trop
Tijdens deze persoonlijke muziekdocumentaire ga je backstage bij het Franse rapduo Bigflo & Oli en volg je de beroemde broers als ze aan een grote tour beginnen.
De documentaire Bigflo & Oli : Presque Trop is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 100 minuten. Bigflo & Oli's album uit 2018, 'La vie de rêve', haalde minder dan een maand na de release platina in Frankrijk. Geschikt voor alle leeftijden. Bigflo & Oli : Presque Trop is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiobeschrijving;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Bigflo & Oli : Presque Trop

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de cryptobranche en onderzoekt de fundamenten en mogelijkheden van cryptovaluta's en blockchains.
Dachau
Via interviews met overlevenden en familieleden van gevangenen schetst deze documentaire de wrede geschiedenis van het eerste nazi-concentratiekamp.