Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bikes vs Cars

Documentaire, 2015, 87 minuten
Bikes vs Cars
Interviews met stedenbouwkundigen en onderzoeken naar verkeersproblemen in grote steden laten de voordelen zien van grootschalig woon-werkverkeer per fiets.
De documentaire Bikes vs Cars is uitgebracht in 2015 en duurt 87 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bikes vs Cars op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Depicts a global crisis that we all deep down know we need to talk about: climate, earth's resources, cities where the entire surface is consumed by the car. An ever-growing, dirty, noisy traffic chaos. The bike is a great tool for change, but the powerful interests who gain from the private car invest billions each year on lobbying and advertising to protect their business. In the film we meet activists and thinkers who are fighting for better cities, who refuse to stop riding despite the increasing number killed in traffic.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Bikes vs Cars

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.