Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bill Burr: You People Are All the Same

Film, 2012, 68 minuten, 28.797 beoordelingen
Bill Burr: You People Are All the Same
Komiek Bill Burr stapt in de schijnwerpers met een beschimpende voorstelling waarin hij de draak steekt met plastische chirurgie, reality-tv, golddiggers en meer.
De film Bill Burr: You People Are All the Same is uitgebracht in 2012 en duurt 68 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Cynisch, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bill Burr: You People Are All the Same op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Comic Bill Burr's 2012 comedy special.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Bill Burr: You People Are All the Same

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.