Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bill Nye: Science Guy

Documentaire, 2017, 96 minuten
Bill Nye: Science Guy
Met zijn vlinderdas neemt de dynamische presentator van de wetenschapsserie voor tieners het op tegen klimaatsceptici en toont het belang van wetenschappelijk bewijs aan.
De documentaire Bill Nye: Science Guy is uitgebracht in 2017 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bill Nye: Science Guy op Moviemeter

Bill Nye stopt met zijn kinderprogramma in een poging om meer te worden dan zijn overleden professor, astronoom Carl Sagan. Sagan droomde ervan om een ruimtevaartuig te lanceren dat de interplanetaire verkenning zou kunnen veranderen. Bill wil de ruimtemissie van Sagan volbrengen, maar hij wordt weggetrokken als hij wordt uitgedaagd door de evolutie en de inconsequenties van de klimaatverandering om de wetenschappelijke consensus te verdedigen. Kan Bill de wereld laten zien waarom wetenschap van belang is in een cultuur die steeds onverschilliger is voor bewijs?

Bill Nye: Science Guy op IMDB

Score: 5,1 van de 10

A famous television personality struggles to restore science to its rightful place in a world hostile to evidence and reason.

Acteurs in Bill Nye: Science Guy

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Bill Nye: Science Guy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
The Billionaire, The Butler, and the Boyfriend
Hoe groeide een conflict tussen 's werelds rijkste vrouw en haar dochter uit tot een nationaal schandaal? Deze meeslepende docuserie vertelt het hele verhaal.
Robbie Williams
Na een recordbrekende solocarrière van 25 jaar blikt Robbie terug op zijn verleden en een leven in de schijnwerpers.
Cyberbunker: The Criminal Underworld
Deze documentaire onthult hoe hackers zich in de donkerste hoeken van het internet begaven vanuit een bunker uit de Koude Oorlog in een rustig Duits toeristenstadje.
Sly
Sly
Hij vond zijn toevlucht in film toen hij wilde ontsnappen aan een moeilijke kindertijd. Van underdog tot Hollywoodlegende: Sylvester Stallone vertelt in deze docu zijn verhaal.