Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bill Nye: Science Guy

Documentaire, 2017, 96 minuten
Bill Nye: Science Guy
Met zijn vlinderdas neemt de dynamische presentator van de wetenschapsserie voor tieners het op tegen klimaatsceptici en toont het belang van wetenschappelijk bewijs aan.
De documentaire Bill Nye: Science Guy is uitgebracht in 2017 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bill Nye: Science Guy op Moviemeter

Bill Nye stopt met zijn kinderprogramma in een poging om meer te worden dan zijn overleden professor, astronoom Carl Sagan. Sagan droomde ervan om een ruimtevaartuig te lanceren dat de interplanetaire verkenning zou kunnen veranderen. Bill wil de ruimtemissie van Sagan volbrengen, maar hij wordt weggetrokken als hij wordt uitgedaagd door de evolutie en de inconsequenties van de klimaatverandering om de wetenschappelijke consensus te verdedigen. Kan Bill de wereld laten zien waarom wetenschap van belang is in een cultuur die steeds onverschilliger is voor bewijs?

Bill Nye: Science Guy op IMDB

Score: 5,1 van de 10

A famous television personality struggles to restore science to its rightful place in a world hostile to evidence and reason.

Acteurs in Bill Nye: Science Guy

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Bill Nye: Science Guy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.